مشاوره حقوقی رایگان - سنوات بازخریدی

سلام. من گروهبان دوم ... استخدامی تاریخ 73/11/01 تا مورخ 82/2/01 خدمت نمودم و طبق ماده 126 قانون آجا بارخرید گردیدم. با توجه به کسورات زیادی که داشتم و بیشتر آن را دادم نتونستم تسویه حساب کنم و پول بازخریدی خودم رو نگرفتم.
الان با گذشت قریب 18 سال و همچنین حادثه ای که بیرون برای من رخ داد و دچار مشکلات نخاعی شدید شدم. آیا میتونم از مزایای بیمه 8 سال استفاده کنم و آیا پول بازخریدی به ارزش همان زمان محاسبه میشود؟ کد پرسنلی ...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به ارزش همان زمان اگر شما خودت نگرفتی ، ولی آن 8 سال سابقه میتوانی انتقال دهی به تامین اجتماعی