مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و خسته نباشید. من همه جهیزیه ام رو خودم تهیه کردم ولی سیاهه ندارم . زمان خرید هم با همسرم میرفتیم در مغازه فامیلی خودش میداد رو برگ فاکتور ها الان فاکتور های وسایل من همه موجود هست و دست خودم هست ولی به اسم همسرم می باشد.
الان میخواهم بدونم میتونم سیاهه تنظیم کنم و طبق فیلم جهاز برون اون هایی که از سمت ما بودند به عنوان شاهد امضا کنند.
بعد عید پارسال هم دوباره با پول طلای من مبل و پرده عوض کردم که باز به اسم خودش فاکتور زد. باز فاکتورش دست من هست. تکلیف این چی میشود؟ کلا من حق خرید تنها رفتن نداشتم و اجاره نمیداد با فروشنده صحبت کنم. الان چطوری من همه این ها رو ثابت کنم که بتونم استرداد کنم؟ فیلم جهیزیه ام هست.

پاسخ ها :

پرسشگر :

الان من نمیتونم لیست تهیه کنم با شاهد یا فیلم جهاز برون جهیزیه استزداد کنم

استرداد جهیزیه اثبات مالکیت جهیزیه جهیزیه