مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ حقوق بازنشستگی

با سلام پدر بنده 28 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد و در حال حاضر در سن 59 سالگی هستن آیا بعد بازنشستگی مبلغ حقوقی که تامین اجتماعی واریز میکند همان حقوقی هستش که با 20 سال سابقه بازنشسته میشوند یکی میباشد؟ نحوه واریز میزان حقوق روز شمار هستش ؟!

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

حقوق براساس سنوات واریزی محاسبه می شود . اگر سی سال سابقه باشد حقوق کامل سی روز