مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم زمین کشاورزی

با سلام زمینی داریم که از طریق پدربزرگم به ما رسیده
زمین کلا 8000 متر مربع است زمین بین ورثه تقسیم شده و با توافق ورثه و تعویض زمینهای دیگر سهم ما 7300 متر از همان زمین شده و 700 متر باقی مانده یکی از ورثه راضی نمیشود و میگوید من از هر طرف از زمین را که بخوام باید انتخاب کنم و با جای دیگه تعویض نمیکنم اصلا شاید از وسط زمین یا طرف دیگه
حال سوال اینه آیا در تقسیم زمین ،کسی که سهم بیشتری رو صاحبه اولویتی برای انتخاب اینکه چه سمتی از زمین رو بخواهد را دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
تقسیم مال مشاع با رضایت و توافق سایر وراث امکان پذیر است و تا توافق در تقسیم و مکان قدرالسهم هر کس مشخص نباشد تقسیمی صورت نمی گیرد هر چند که ناراضی یک نفر باشد. اگر با شخص ناراضی توافق حاصل نشود به ناچار می بایست از طریق دادگستری برای فروش ملک اقدام نمایید و انهم تشریفات خاص خودش را دارد.