مشاوره حقوقی رایگان - درباره متهم هایی که بیماری روانی دارند

با سلام
اگر فیلم مرگ قاتلی با بیماری چند شخصیتی که متهم به قتل دوازده زن جوان است پیدا شود اما جنازه‌اش گم شده باشد و این قاتل برادری دو قلو داشته باشد پلیس حق دستگیر کردن برادر دوقلو را دارد برای بازپرسی؟ یا مثلا اگر سرگردی به این که قاتل اصلی نمرده باشد و خودش را جای برادرش جای داده باشد شک داشته باشد اجازه بازداشت و بازپرسی از برادر دوقلو قاتل را دارد؟
اگر می‌شه لطف کنید توضیحی کلی در این باره بدید!
با تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بر اساس قاعده کلی ، هیچکس را نمیتوان به جای شخص دیگری دستگیر کرد ،این اصل شخصی بودن مجازات نامیده میشود ، اگر در اینکه آن برادر دوقلو همان قاتل است یا خیر شک داشته باشند ،میتوانند تحقیقات لازم را انجام دهند اما به محض احراز مرگ قاتل و اینکه آن برادر دوقلو قاتل نیست ، باید وی را آزاد کنند .
موفق باشید