مشاوره حقوقی رایگان - آیا قاضی میتونه پرونده ای رو که کارشناس نظریه تکمیلی داده رای صادر نکنه؟

آیا قاضی میتونه پرونده ای رو که کارشناس نظریه تکمیلی داده رای صادر نکنه؟ پرونده رو قاضی فرستاد به دیوان که کسب اجازه کنه برای رای دادن یا ندادن دیوان هم گفت خودت رای بده
حالا بعد از این همه دوندگی و شکایت خوانده از قاضی قاضی میگه که کارشناس باید صراحتا دوباره بیاد نظریه خودش رو اعلام کنه
بنظرتون من برم پیش آقای رئیسی شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

عدم صدور رای توسط قاضی نظریه تکمیلی کارشناس قاضی