مشاوره حقوقی رایگان - هزینه درمان ناباروری افراد تحت پوشش بهزیستی

با سلام و خسته نباشید. همسر من تحت پوشش بهزیستی هست و 17 سال هست که ازدواج کردیم. همسرم به علت تصادف شدید نمیتواند کار فیزیکی انجام بدهد و سخت زندگی ما میگذرد و من بار ها رفتم بهزیستی که ازشون کمکی بخواهم برای هزینه درمان ناباروری اما هر بار گفتند بچه میخواهید چیکار. آیا ما باید به خاطر زندگیمون به این آرزو نرسیم و این طوری به ما جواب بدهند. مگر ما بنده خدا نیستیم بار ها خواستم از همسرم به خاطر این مشکلات و به خاطر شرایط سخت زندگی ام جدا بشوم اما باز وجدان من قبول نکرد. تا الان با تلاش خودم زندگی ام رو چرخوندم اما خیلی دوست دارم بچه داشته باشم و طعم مادر شدن رو بچشم. نه کسی کمک کرد و نه خیری که ما رو حمایت کند هست. تکلیف من چی هست. الان با این شرایط زندگی ام اجاره نشین هستم و مستمری همسرم 248 تومان هست. آیا درست هست این حرف که بچه به چه درد شما میخورد به جای حمایت کردن به ما میگویند بچه میخواهید چی کار. اگر بچه خوب نیست چرا خودشون این همه دارند.

پاسخ ها :

سید حسین یوسفی پور

سید حسین یوسفی پور :

استان :

با سلام، اصولا هزینه درمان باباوری بسیار زیاده و مسئولان بیشتر سعی میکنند نیازهای اولیه افراد تحت پوشش را فراهم کنند و چنین درمانهایی نیاز اولیه محسوب نمیشه اما میتوانید از بهزستی کودکی براس نگهداری و فرزندخواندگی بخواهید

صديقه  شفائي

صديقه شفائي :

استان :

خوب این یک مشکل هست که مسلمابایدشماروبه فکروادارکنه تا حداقل هارو برای زندگی داشته باشین بعدخداوندکمک می‌کنه شمااگراسترس وضعیت نامناسب مالی داشته باشین مسلما نمی‌تونین آینده خوبی برای بچه تهیه کنید پس اول مقدمات روتهیه کنیدبعدبقیه درست میشه فکرکنیدبچه‌تون داره میادچکارمیکنید