مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی

سلام. ما جلو ساختمونمون باغچه داریم که طبقه اولی با فنس بسته و اجازه استفاده از ان را نمیده و کسی هم که وارد باغچه بشه میگه میخوام در بالکنم باز بزارم تو خونه معلومه حق ندارید بیایید و میگه اینجا حریم خصوصی من. ایا جزو حریم خصوصیش محسوب میشه؟ ایا حق بستن باغچه داره؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

زمانی اون باغچه می تونه حریم خصوصی باشه که در ملک اختصاصی ایشون قرار داشته باشه

یک وکیل

با سلام در صورتی که باغچه در مشاعات ساختمان باشد متعلق به همه مالکین است و اگر شخصی ممانعت از حق نماید می توانید شکایت کیفری نمایید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام
باغچه و ملک دیگری حریم خصوصی همسایه نیست ، و همسایه میتواند دیوار یا پرده بکشد ، اقدام همسایه طبقه اول ممانعت از حق شماست و میتواند هم حقوقی و هم کیفری علیه وی طرح شکایت کنید