مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوجه از زوج در صورت پایان ازدواج موقت

سلام. بنده حدودا 2 سال هست با خانمی صیغه هستم و صیغه ما مدت یک سال هست تمام شده است ولی با هم بودیم و این خانم 3 مرتبه گفتند که از من باردار شدند فقط با بی بی چک به من نشون دادند و تمام کارهای سقط رو خودشون انجام دادند و اصلا نمیدونم این کار رو کجا انجام دادند.
وقتی میگفتند من هم تمام و کمال پول واریز میکردم.
البته خونه به نام خودشون اجاره کردند و من اجاره رو واریز میکنم. به تازگی لوازمی هم برای خونه خریداری کردم.
الان مدتی هست فکر میکنم از من چیزی پنهون میشود. با هم دعوا کردیم و گفتند بابت تمام این مریضی ها از من شکایت میکنند.
من نهایتا هفته ای یک مرتبه پیششون بودم و خرج هم همیشه انجام میدادم.
میتونند از من شکایت کنند؟
اگر میتونند چگونه شکایتی میکنند؟
با تشکر اگر جواب من رو بدهید. ممنونم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی خطرناک تر از ان رابطه بدون صیغه شماست که حکم زنا دارد و اگر متاهل باشید زنای محصنه و مستوجب رجم