مشاوره حقوقی رایگان - یارانه معیشتی

سلام، وقت بخیر. همسرم 3 ماه قبل از فوت و بعد از مراجعه به پلیس 10 و ارائه مدارک یارانه برقرار شده است ولی یارانه معیشتی ( بنزین ) واریز نشده است.
امروز هم متوجه شدم بسته معیشتی ماه رمضان برای من واریز نشده است.
روی سایت یارانه معیشتی وقتی مشخصات خودم رو وارد میکنم، پیام می آید اطلاعات نامعتبر هست و مشخصات همسرم رو وارد میکنم پیام میاد مشمول یارانه معیشتی هستید و به حساب سرپرست خانواده واریز میشود. آیا بانک کوتاهی میکند یا جای دیگر؟ لطفا بفرمایید چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما حقوقی نیست. به دفترامور مشترکین مراجعه و پیگیری کنید