مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن از مصاحبه

سلام، خسته نباشید. من خانم هستم و فرزند جانباز 25 درصد هستم. آزمون استخدامی آموزش و پرورش رو قبول شدم اما برای مصاحبه از استان خوزستان من رو رد کردند. در صورتی که من هیچ رقیبی نداشتم. یعنی فقط خودم بودم. مگر کسی که به عنوان بیکار در سیستم بنیاد شهید ثبت نشده باشد، سهمیه به او تعلق میگیرد؟
چه دلیلی برای رد شدن من وجود دارد؟ من باید کجا پیگیری و اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

رد شدن در مصاحبه استخدامی مصاحبه استخدامی آموزش و پرورش اعتراض به مصادره ملک ضامن استخدام آموزش و پرورش استخدام