مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از شرکت تعاونی مسکن

با سلام.
بنده در سال 86 با عضویت در تعاونی مسکن یکی از ادارات، مطابق فراخوان آن تعاونی مبلغ یک میلیون تومان واریز کردم. در همان سال و در ادامه در سال های 88، 89 و 90 مبلغ مورد نظر به 8 میلیون تومان رسید. البته در اردیبهشت 90، از تعاونی نامه ای دریافت شد که اگر تا 15 تیرماه همان سال این مبلغ به 8 میلیون برسد، تا آخر سال آپارتمان آماده تحویل می شود. با وجودی که مبلغ مورد نظر بنده در همان محدوده زمانی به همان 8 میلیون تومان رسیده بود، ولی آپارتمان ها آماده نشدند. در سال 93 درخواست شد که مبلغ به 10 میلیون تومان برسد که رسید ولی باز هم آپارتمانی تحویل داده نشد. بنده دیگر پیگیر درخواست آنها برای اضافه کردن مبلغ نشدم. ظاهرا بعدا با دریافت مبالغی دیگر، آپارتمان ها به برخی افراد واگذار شده اند و روند هنوز ادامه دارد. سوالات مشخص بنده این است:
1- الان که سال 1400 است آیا می توانم درخواست دریافت ارزش حال مبلغ 10 میلیون تومان خود را که از سال 86 تا 93 به حساب تعاونی واریز شده است داشته باشم؟
2- ارزش حال مبلغ فوق را چه منبعی و چگونه تعیین می کند؟

پاسخ ها :

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

الزام بهتعهد اپارتمان بخواه اگه ندادند قیمت روزش بخواه