مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از رای دادگاه تجدید نظر

با سلام من تقریبا سه سال پیش ماشین رو خریدم و برگ سبز مالکیت به نام من است ولی 10 ماه پیش شخصی که چهار دست قبل من صاحب ماشین بوده ادعای مالکیت ماشین کرد و گفت که معامله من در ازای زمین بوده و الان زمینی در کار نیس پس باید ماشین پس بگیرم این در حالی که خودش برای نفر قبل تعویض پلاک کرده (یعنی هیچ حق فسخ برای خودش قائل نبوده) در دادگاه بدوی دو رای صادر شد و هر دو به نفع من بود ولی در دادگاه تجدید نظر رای من را نقض و گفتن این معامله از اساس باطله...بعد در خواست 477 دادم بخدا در عرض یه ساعت گفتن درخواست رد چون رای درسته بخدا اصلا درخواست منو نخواندن الان میخوام به دیوان عدالت شکایت کنم به نظرتان چکار کنم؟؟(اگر معامله باطل چرا دادگاه بدوی به من رای داد و گفت برگ سبز سند مالکیت و اون طرف حقی نداره؟؟)

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

اولا ماده 477 در خصوص خلاف بین شرع است که متاسفانه از هزار پرونده فقط یک مورد رو می پذیرن ضمنا من هم با دادگاه بدوی موافقم وجود سند مالکیت دلیل بر مالکیت است لذا بهتر است از طریق دیوان عالی کشور اقدام کنید