مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن صورتجلسات شورا جهت ارائه به بازپرسی

با سلام
یه تعدادی از صورتجلسه شورای روستا را جهت ارائه به بازپرسی نیاز دارم رئیس شورا به این بهانه که دادن صورتجلسات شورا به شخص دیگر خلاف است مخالفت می کند آیا واقعا گرفتن صورتجلسه توسط من جرم محسوب می شود؟ (من یک شهروند هستم)

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

خیر اصلا ایشان نمی تواند امتناع کند شما کتبا از قاضی شورا بخواهید در صورت عدم قبول موضوع از بازپرس بخواهید کل پرونده رو استعلام کند