مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی پرستار

سلام وقت بخیر من پرستار رسمی شاغل در بیمارستان سینا اهواز هستم و درخواست انتقالی به بیمارستان های استان البرز رو دادم ولی موافقت نشد و به دلیل اینکه شوهرم و فرزندانم در کرج زندگی میکنند و شوهرم جانباز هستش منم مجبور به جا به جایی هستم میخواستم بدونم باید از چه راهی این کار انجام بدم و اگر وکیلی هست که بتونن این مراحل رو برام انجام بدن ممنون میشم بهم اطلاع بدن .

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام اگه وکیل کاری میخاین که اون بحثش جداست وگرنه بحث انتقال شما زیادبه حوزه علم حقوق برنمی گردد