مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

سلام دختری 35 ساله هستم که خواهری 47 ساله مجرد دارم و با پدر و مادرم زندگی می کنم و بصورت حق التدریسی در دانشگاه هر دو تدریس می کنیم و حقوق ناچیزی (سالی یکبار یک میلیون تومان حدودا) داریم، والدین هریک 87 و 77 سال دارند و هریک نیازمند رسیدگی و پرستاری دارند که بنده و خواهر تنها این امورات را انجام می دهیم و 7 خواهر و برادر دارم
همه متاهل هستند و بردارم هم عقد کرده دارند و بیکار و از پول پدر گذران زندگی می کنند وقتی مادر و پدر به ایشان اعتراض می کنند می گوید و نفقه خور شما هستم مثل دخترها، بقیه خواهر و برادرها هم می گن به شما دخترها نفقه تعلق نمی گیرد ما از شما شکایت می کنیم چون دارید مال پدر را می خورید. سوال اینجاست آیا سخن ایشان درست است نفقه به ما تعلق نمی گیرد؟ و آیا خواهر و برادرهای متاهل تحت هر عنوانی می توانند از ما شکایت کنند؟ آیا من می توانم از خواهر و برادرها بابت عدم رسیدگی و کمک به پدر و مادرم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام شما در صورت توانایی پدر و مادر و عدم توانایی مالی خودتان می توانید از نفقه برخوردار شوید