مشاوره حقوقی رایگان - خرجی برای دخترم

درود
دخترم الان 32سالشه ازدواج نکرده به دلیل به هم خوردن دوستی هاش و موفق نشدن برای ازدواج بسیار پریشان و عصبیه به طوری که از پدر و مادرش متنفره مخصوصا مادرش و چه حرف های زشت و رکیکی که به ما نگفته علی رغم اینکه در حد توان همه چیز از ماشین و جهیزیه و مسافرت براش مهیاست باز هم درگیر هستیم میخواستم ببینم پدر تا چه زمانی موظف به سرپرستی دختر هست و چقدر باید بهش خرجی بدم در ضمن سرکار هم نمیره در حالیکه شرایطش مهیاست آیامیشه از دختر منفک بشیم ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

تا زمانیکه شغل و در آمد نداشته باشد نفقه به عهده پدر است، میزان آن را کارشناس تعیین میکند، ماهیانه حدود 2و نیم تا سه میلیون هست