مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی بدون سند

با سلام قطعه زمینی را عموی پدرم به پدرم فروخته یا بخشیده و مدت 50 سال دراین زمین ما کشاورزی کردیم حال پسرعموی پدرم که در این مدت تهران زندگی میکرده الان ادعای مالکیت میکند که هیچ سندی ندارد ما هم سند نداریم حال این زمین به می رسه یا پسرعموی بابام
اگه به پسرعموی بابام برسه ما حق و حقوقی بابت این زمین نداریم
لطفا راهنمایی بفرمائید ممنون میشم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
دعوای خلع ید قابل طرح نمی باشد همچنین دعوای تصرف عدوانی با توجه سبقه مالکیت شما
اما باید اطلاعات دقیقتری ارائه داده شود تا تدارک دفاع به طور کامل دیده شود
شماره تماس 09395993294