مشاوره حقوقی رایگان - جنس داده شده

سلام خسته نباشید. دارای مغازه ای می باشم. روزی شخصی بمن مراجعه کرد و گفت دارای مغازه ای در بازارچه ای که نزدیکای مغازه من است دارد اشنا شدیم حدود 275000تومان وسیله گرفت گفت میاورم که نیاورد (در حین اشنایی شماره اش و نامش را بمن داد) بعد از یک روز که مراجعه نکرد بدنبالش رفتم و پیدایش نکردم شماره اش بگونه ای است که بعد تماس بوق نمی خورد و احتمال زیاد برای خودش است چطور می توانم برایش شکایت کنم. ایا باشکایت میشود ادرسش را پیدا کرد. ممنونم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر مدرک یا شاهد داشته باشید میتوانید شکایت کنید. ممکن است در سامانه ثنا ثبت نام کرده و نشانی وی مشخص باشد