مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیع

ملکی را از شخصی خریداری نموده ام و در این راستا یک توافق نامه یک مبایعه نامه و یک وکالت بلاعزل تنظیم گردید. ملک قبض شده و کلیه تعهدات هم انجام گرفته.
با افزایش قیمت ملک بایع پشیمان شده و در غیاب بنده قفل رو شکسته و ملک رو تصرف کرد که توسط حکم دادگاه حقوقی مبنی بر رفع تصرف عدوانی ( رای بدوی ) اخراج شد. اکنون که راه به جایی نبرده ادعای جعل کرده برای توافق نامه مبایعه نامه که امضای خودش نیست و کارشناس یکنفره فعلا ادعاش رو رد کرده .
به من گفتن دادخواست اثبات بیع بدم. ایا با وجود این اسناد مکتوب که عرض کردم دادخواست صحیحی است و اصلا مسموعه؟ ضمن اینکه به تنهایی نمیشه و باید با دادخواست الزام به تنظیم سند باشه در حالی که وکالت از بایع در تنظیم سند رو من دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

نیما کبیری

نیما کبیری :

چون سند رسمی بنامتون نیست یک دادخواست با دو خواسته اثبات بیع و الزام به تنظیم سند رسمی ارائه کنید