مشاوره حقوقی رایگان - درخواست غرامت بابت تعلیق و تغییر محل تحصیل

با سلام و درود فراوان و با تقدیم احترام
اینجانب حدودا 8 سال پیش در یک دانشگاه دولتی و روزانه قبول شدم اما دانشگاه محل تحصیل اینجانب در ابتدا بصورت یک نیمسال از ثبت نام اینجانب امتناع می ورزید و در طی تحصیل چندین بار فرایند آموزشی اینجانب را تعلیق نمودند (بدون دلیل دلیل قانع کننده ای و صرفا به این دلیل که بایستی یا یک حامی مالی پیدا نمائید که هزینه های شما را بدهد یا خودمان همۀ هزینه های تحصیلی را پرداخت کنیم) و البته در این موارد با شکایت در وزارت علوم و تحقیقات و فناوری (که در آن قید شده بود که ما را ثبت نام کنند)، فرایند آموزشی اینجانب ادامه یافت با وجود این مدت زمان تحصیل اینجانب به دلیل این تعلیق ها و شکایات تقریبا 4 سال بیشتر از سنوات قابل قبول تحصیل اینجانب شد (البته بابت افزایش سنوات تحصیلی هیچ جریمه و شهریه ای نگرفتند) اما همین تعلیق و تاخیر تحصیلی باعث از بین رفتن فرصتهای شغلی برای اینجانب شده است؛ همچنین نمرات را گاهی تا 2 سال ثبت نمی کردند و نیز برنامۀ امتحانی تعیین نمی کردند؛ و به نامه های اینجانب برای دانشگاه بمنظور ثبت نمرات و یا تعیین تاریخ امتحانات، پاسخی نمی دادند (شماره نامه ها را دارم). همچنین، در یک نیمسال محل تحصیل اینجانب را تغییر دادند و در یک نیمسال نیز نیمی از دروس را در یک شهر و نیمی دیگر را در شهری دیگر تشکیل دادند (صرفا به این دلیل که اساتید این دروس در این شهرها هستند) و این مشکلات مربوط به کلیۀ دانشجویان آن دانشگاه بوده است.
حال سوال اینجانب این است که آیا میتوانم درخواست شکایت و غرامت و خسارت کنم؟ و چگونه باید عمل کنم از طریق وزارت علوم یا دیوان عدالت اداری؟
آیا نیاز به وکیل نیز می باشد یا خیر و آیا می توان هزینه وکیل و دادرسی و نیز تاخیر در تودیع را نیز از دانشگاه گرفت؟
و آیا می توان از طرق دیگری همچون اعمال تنبیهات انضباطی منجر به تغییر و تعلیق تحصیل بدون دلیل موجه، در مورد اینجانب و یا موارد دیگر اقدام نمود؟
و اینکه بایستی چکار کرد؟ آیا اصلا امیدی هست یا خیر؟
اینجانب کپی چند نامه از نامه های دانشگاه و نامه های وزارت علوم خطاب به دانشگاه دارم (که در آن نوشته شده دانشگاه اینجانبان را ثبت نام نمایند) دارم با وجود این از تعداد و محتوای نامه های دیگری که ممکن است بین وزارتخانه و دانشگاه رد و بدل شده باشد اطلاعی ندارم.
آیا همین کپی ها کفایت می کند (با شماره نامه و تاریخ) یا نیاز است که آنها را کپی برابر اصل بزنم و البته ممکن است دبیرخانه از کپی برابر اصل زدن این نامه ها برای اینجانب خودداری نماید چون خطاب به دانشگاه برای ثبت نام کلیۀ دانشجویان است.
درمورد تغییر محل تحصیل نیز تنها یک برنامۀ کلاسی بدون مهر و امضا دارم.
آیا اگر کپی برابر اصل بزنم امیدی هست؟
با سپاس و تشکر بسیار

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
بله ميتوانيد شكايت كنيد و احقاق حق نماييد به سازمان و ديوان به ترتيب بايد شكايت كنيد و حتما در اين مسير از وكيل كمك بگيريد-هزينه ها از جمله حق الوكاله وكيل اگر در پرونده موفق شويد از سازمان متبوع قابل مطالبه است
در صورت تمايل جهت همكاري مداركتان را به واتس اپ من ارسال فرماييد