مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام بزرگوار،بنده خانمی 39 ساله هستم با نام مهدیه ، و همون طور که از کودکی مارال صدام کردن اسمه مهدیه بگوش اشنا نیس ، در ضمن مخفف اسم مهدی هس که نام مردانه س ، ایا امکان تغییر نام ممکنه ؟؟ لطفا راهنمایی بفرماین

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید درخواست خود را به همراه دلایل و مستندات تغییر نام ، به اداره ثبت احوال محل سکونتتان ارائه کنید.
موفق باشید