مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه الزام به تمکین

اگر اجراییه الزام به تمکین بیاد و زوجه اصلا نخواد که تمکین کنه چه پیامدهایی داره ؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
زوج ميتواند دادخواست ازدواج مجدد تقديم كند

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . به طور خلاصه : اگر زوجه تمکین نکند نفقه ایشان قطع می شود یعنی حق نفقه ایشان از بین می رود و بعلاوه همسرش می تواند از دادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیرد (هر چند اگر ازدواج دوم حتی با اجازه دادگاه باشد برای زن اول حق طلاق ایجاد می کند) و دیگر اینکه اگر روزی ایشان بخواهد یک طرفه همسرش را طلاق دهد و زوجه در دادگاه مطالبه نیمی از اموال ایشان را بکند شوهر به دادگاه خواهد گفت که ایشان ناشزه است و تمکین نکرده و طلاق به واسطه عدم تمکین ایشان است و در وقوع طلاق مقصر است ، و به این دلیل برای ندادن نیمی از اموال استناد می کند.

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

ناشزه محسوب شده و حق دریافت نفقه ندارد