مشاوره حقوقی رایگان - تماس تلفنی با زندانی

سلام.میخواستم بدونم تماس تلفنی از بیرون به زندان امکان پذیره؟ اگه بخوام با زندانی تماس تلفنی داشته باشم و من به زندان زنگ بزنم و بخوام باهاش تلفنی صحبت کنم میشه یا اینکه فقط باید زندانی خودش تماس بگیره؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تماس تلفنی با زندان ممکن نیست ، زندانیانی که ممنوع الملاقات نیستند ، هر روز اجازه تماس تلفنی به میزان مشخص را دارند.
موفق باشید