مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قرارداد

با سلام بنده یک ماشین مزدا دو کابین لیزینگی از یک بنده خدایی خریداری نمودم که 4 تا چک داشته سال 90 باید پرداخت میشده که پرداخت نکرده و ماشین از سال 95 به دستور شرکت غیر استفاده شده یعنی در صورت تردد از طرف پلیس توقیف میشده که بنده ماشین از پارکینگ خارج نکردم یعنی نمیتونستم خارج کنم 1 ماه پیش رفتم و 4 فقره چک به مبلغ کل 13200000 پرداخت کردم که بعد از پرداخت اصل پول شرکت یه بدهی معوقه به بنده داد به مبلغ 29 میلیون که میگه باید پرداخت کنی تا سند از فک خارج بشه بعد از این بنده به عنوان خریدار ماشین خواستار قرارداد ما بین شرکت و طرف خریدار شدم که شرکت در پاسخ به بنده با کمال تعجب میگه ما قراردادهارو ریختیم دور میخواستم بدونم ایا همچین قانونی داریم که همچین مبلغی از بنده بگیرن اونم در صورتی که از سال 95 نامه توقیف ماشین زدن لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خسارت تاخیر در پرداخت از سال 90 محاسبه شده و توقیف ماشین تاثیری در کسر مبلغ ندارد.