مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن قاضی پرونده

با سلام. قاضی پرونده طلاق من با برادر همسرم چند سال پیش در یک شهر دیگر همکار بودند. از قضا قبل از تقاضای طلاق همسرم‌، راجع به یک پرونده دیگر از همین قاضی رو در بازرسی استان شکایت کردم. الان هر دو علتی که پیش آمده نتیجه اش تخلف علنی برای طلاق من شده است. هم برای جهیزیه و هم جلب مهریه‌.
به خدا در پرونده میخواهد سابقه برای من پیدا کند. هرشکایتی هم از همسرم و برادران و همکارانش به عنوان تهدید، سرقت، ورود به عنف با استشهادیه محلی امضای بیست نفر است، به تاخیر می اندازد.
چی کار کنم؟ یاری کنید. اگر نیاز به طرح دادخواستی هم هست بگویید پرداخت میکنم ولی پول وکیل ندارم. پول و ماشین من یک سال توقیف کرده است. روی آن کار میکردم و مستثنیات دین قبول نکرد. الان پارکینگ هست. حداقل تکلیف من رو مشخص نکرده است.

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

با ارائه مدارک به یکی از همکاران مجرب وکیل ازشون کمک یگیرید‌. موضوعات شما در قالب مشاوره پیامکی قابل طرح نیست