مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت

سلام. چند ماه پیش دزد موتور من دستگیر شد و اعتراف کرد که اون موتور رو دزدیده و به شخص دیگری فروخته است که آن شخص را هم با یک موتور سرقتی که متعلق به من نبود، دستگیر شد ولی زیر بار نرفت که اون دزد موتور را به او داده است اما فعلا با دزد در دادگاه روبرو نشده است. سه ماه گذشته است و هنوز دادگاه تشکیل نشده و مالخر با وثیقه بیرون هست. به نظر شما من با موتور میرسم؟ آخر چی می شود و احتیاج هست که اقدامی بکنم؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
از نظر قانونی مسوول رد مال در پرونده کیفری سارق است نه مالخر ، و دادگاه رای بر محکومیت سارق به رد عین مال مسروقه و درصورت فقدان عین به پرداخت قیمت روز آن محکوم صادر خواهد کرد .
موفق باشید