مشاوره حقوقی رایگان - ترک زوجه با دو فرزند صغیر

با سلام خدمت اساتید همسر بنده بعد از ده سال زندگی مشترک و داشتن دو فرزند صغیر فرزند اول 9 سال و فرزند دوم متولد شده در تاریخ 8/12/1399 بعد از برگشت از بیمارستان به خانه دو روز بعد به دلیل عمل سزارین به اجازه بنده برای استراحت و تجدید قوا خانه را به مقصد پدر خود ترک نمود بعد از 20 روز تقاضای برگشت به خانه نمودم ولی جوابی دریافت نکردم بعد از سه تا چهار روز پیغام دادن از طریق پدرزن که نه همسرت را به تو میدهیم نه فرزندان را به تو میدهیم من چند ریش سفید فرستادم ولی نتیجه ای نداشت بالاجبار به دادگاه مراجعه و اظهارنامه عدم تمکین دادم و اینگونه پاسخ داده که دو سال نفقه به من نداده و تمام مخارج زندگی را پدرم داده و بعد از تولد فرزند دوم من را در خانه پدری رها نموده و هیچ هزینه‌ای پرداخت نکردید به شما اعلام میکنم منزل مستقل تهیه تا به زندگی مشترک ادامه دهیم در صورتی که خانه مستقل دارم و برای دوری از اختلاف خانه ای جدید اجاره نمودم چون فرزند بزرگ خانواده بوده و مادرم با من زندگی میکرد ضمن اینکه مهریه زوجه کامل پرداخت شده لطفا در اسرع وقت من را راهنمایی کنید با تشکر و سلامتی برای اساتید

پاسخ ها :

شهره  رضائي كوجاني

شهره رضائي كوجاني :

استان :

باسلام.شما تصمیمهای چیه.اگر قصد ادامه زندگی دارید دادخواست تمکین ارائه بدین و دلایل ومدارک مبنی بر ترک منزل مشترک اظهارنامه را پیوست دادخواست کنید