مشاوره حقوقی رایگان - امضا و انگشت گرفتن با زور و تهدید از همسر

سلام خسته نباشید خدا خیرتون بده که راهنمایی میکنید من یه مشکلی دارم خواهش میکنیم یه راه حل بدید که حق مادرم پایمال نشه پدر من درخواست طلاق داده و مادرم زیاد راضی نیست البته مهرش 400هزار تومنه سال69 ازدواج کردن درصورتی که مهرشو کامل بده طلاق میگیره دوسه ماه پیش پدرم توی یه برگه نوشت که نصف خونه رو داده به مادرم در عوض مهرش منو مادرمم امضا کردیم و انگشت زدیم ولی از رو ناچاری و تهدید پدرم چون پدرم مادرمو همیشه میزد و منم اعصابم خورد میشد وسایلمونو همیشه پرت میکرد تو کوچه بخدا فقط از روی ترس و ناچاری امضا کردیم اصلا فکر نمیکردیم پدرم درخواست طلاق بده حالا باید چکار کنیم راهی هست که ثابت کنیم به زور و تهدید امضا کردیم پدرم همیشه تهدید میکرد که اگه مادرم طلاق نگیره از خونه بیرونش میکنه وضعیت مالیمونم خوب نیست که بخوام وکیل بگیرم تازه خونه در اصل مال مادرمه که از بنیاد مسکن وام گرفته ساخته جای ساختمونم از عموی مرحومم خریده ولی متاسفانه هیچ قولنامه ای نداریم یا اگه داشتیم پدرم پاره کرده فقط منو برادرم شاهدیم که مادرم زمینو از عموم خریده مادر برزگمم شاهده ولی نمیاد شهادت بده ولی در حالت عادی اقرار میکنه که خونه مال مادرمه مثلا من میتونم ازش فیلم بگیرم نمیدونم بدون قولنامه میشه کاری کرد یا نه در ضمن پدرم قرار بود ماشین و نصفی از تراکتورشو بفروشه بده به مادرم حتی واسه اینم کاغذ جدا نوشت ولی حالا پارش کرده و فقط کاغدی که توش نصف خونرو داده به مادرم داده دست قاضی چون میدونه مادرم بعد طلاق میره و چیزی بهش نمیرسه اگه زیاد شدببخشید ممنون ازتون یه راه چاره به ما بگید

پاسخ ها :

مجيد  ديانتي نسب

مجيد ديانتي نسب :

استان :

اگر قولنامه در بین نباشد می توانید با استفاده از شهود زمان انعقاد معامله دادخواست اثبات وقوع عقد بیع بدهید . همچنین در مورد اجبار به زور یا تهدید بشرطی که ضرورتی وجود داشته باشد مثلاً با اسلحه سرد یا گرم اجبار صورت گرفته باشد می توانید شکایت اجبار توام با آزار و اذیت مطرح کنید آما در این مسأله شما اجبار مصادیق قانونی برای شکایت ندارد و شما می توانستید امضا نکنید