مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدن احضاریه برای شکایت به جرم رابطه پیامکی با زن شوهر دار

با سلام مدت زمان رسیدن احضاریه به جرم رابطه فقط پيامکی با زن شوهر دار چه مدت هست؟ قبلا خوندم بین 30 تا 40 روز هستش؟ چون فاصله بينمون تقریبا هزار کیلومتر میشه، یا همین مدت. هست یا بیشتر برای رسیدن احضاريه؟ در صورتی که شکایت حکمش چیه؟ آیا فقط تا 99 ضربه شلاق فقط؟ لطفا خواهش میکنم دقیق جوابم بديد.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر شما ثبت نام ثنا انجام نداده اید و دادسرای محل شکایت در شهری غیر از شهرستان محل سکونت و آدرس شماست برای ابلاغیه و اخطار و تحقیق از شما باید به دادسرای شهرستان شما نیابت داده شود و این وضعیت باعث طولانی شدن می شود و معمولا از یکماه تا دو ماه طول می کشد مجازات ارتباط نامشروع تا 99 ضربه شلاق است