مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی نیروی پیمانی

سلام. من استخدام پیمانی تعهد پنج سال خدمت در سیستان و بلوچستان هستم که تاکنون یک سال خدمت کرده ام. اهل کرمان هستم و متاهل و در دوران عقد هستم که قصد جداشدن از همسر را دارم. با توجه به این شرایط و این که در سیستان و بلوچستان تنها هستم، امکان انتقالی برای من وجود دارد؟

پاسخ ها :

انتقالی نیروی پیمانی انتقالی در صورت تعهد خدمت انتقالی شغلی انتقالی