مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاهد در جلسه رسیدگی

سلام. در دادگاه کیفری شاکی خودش اقرار به گرفتن 13 میلیون از جمع رسید چک برگشتی شده که 23 تومان بوده برای مابقی شکایت حقوقی کرده در شورای حل اختلاف کرده است.
یک شاهد هم میاد برای شهادت ولی نفر دوم برای شهادت نمی آید.
راه دیگری هست که بشود از حق خودم دفاع کنم؟ متاسفانه چون بابت جنسی که به عوض برگشتی برداشته فاکتور را امضا نکرده باید دو تا شاهد ببرم ولی یک شاهد نمی آید. راهی دارد؟
لطفا زود جواب بدهید فردا وقت رسیدگی دادم.

پاسخ ها :

عدم حضور شاهد در جلسه رسیدگی شاهد در پرونده