مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در شرکت خارجی

سلام. بنده از طریق یک فرد خارجی که از دوستان من بود در یک شرکت خارجی سرمایه گذاری کردم. الان بعد از یک هفته نه شرکت جوابگو هست و نه دوست خارجی بنده در دسترس می باشد. برای پیگیری و طرح شکایت چه باید کرد؟ متشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با لطایف الحیل ومانورهای متقلبانه وامیدوار نمودن به امور غیر واقع شما را فریب داده ومنتهی به تحصیل پول شما شده اند میتوانید بعنوان کلاهبرداری شکایت خودرا از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح نمایید