مشاوره حقوقی رایگان - نم همسایه دیوار به دیوار

باسلام و خسته نباشید خدمت شما
خونه همسایه کناری ما که دیواری مشترک بین ما و انها وجود داره نم داده حدودی دوسالی هستش که همسایه حیاط خودش رو تبدیل به خانه کرده و انسوی دیوار مشترک تبدیل به خانه شده و این سمت دیوار حیاط رو باز باقی مانده است و درون خانه مستاجر ساکن می باشد. حال همسایه قصد شکایت در ارتباط با نم دادن دیوار خود دارد ایا خسارتی برای او در نظر گرفته می شود و شرایط به چه شکل می باشد؟

پاسخ ها :

مژگان مجاوری

مژگان مجاوری :

استان :

بله در صورت شکایت و با ارجاع به کارشناس الزام به تعمیرات میشوید
بحث مسکونی کردن حیاط خلوت علی حده است ودر صلاحیت کمیسیونهای شهرداری