مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی یا آزادی مشروط

سلام
ما یه مددجو داریم که توی مرکز حرفه آموزی چناران-خراسان رضوی داره حبس تحمل میکنه
حکم دادگاه تجدید نظر 1 سال حبس و 4 سال تعلیقیه، به جرم 5 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک
حدود 40 روز حبس تحمل کرده و ی مرخصی 7 روزه هم تونستیم واسش بگیریم
با توجه به شرایط کرونا و سن متهم که حدود 50 سال هست
آیا راهی هست که بتونیم درخواست آزادی مشروط یا حداقل مرخصی یا انتقال به بند باز رو داد یا ن، مددجو بیمار قلبی هم هست
خیلی ممنون میشم کمکم کنین

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
آزادی مشروط منوط به تحمل حداقل یک سوم حبس است ،و زندان باز نیز به همین شکل است اما اگر مشکل قلبی ایشان به شکلی است که توان تحمل حبس ندارند ،میتوانند درخواست معرفی به پزشکی قانونی نمایند و درصورتیکه پزشکی قانونی تایید کند که برای درمان بیماری مستلزم توقف اجرای حکم است ، اجرای حکم را تا زمان بهبودی کامل به تاخیر می اندازند و اگر پزشکی قانونی اعلام کند که کلا توان تحمل حبس ندارند ، بدون قید و شرط آزاد خواهند شد.
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله البته باید 1/3 از مدت حبس بگذرد و سپس درخواست ...... نمایید