مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مسکونی

باسلام
واحد مسکونی بنده چند سالی هست دست مستاجر میباشد که تاریخ اتمام قرارداد خرداد1400 میباشد و سئوال بنده این هست قرار بود در پایان قرارداد پسرم که 2سال عقد کرده هست برن اونجا برای شروع زندگی مشترک و تمام کارها هم انجام شده و مستاجر هم اطلاع دارد آیا با توجه به مصوبه کرونا اگر مستاجر تخلیه نکند دادگاه رای به تخلیه ایشان با توجه به عقد نامه فرزندم میدهد؟ ضمنا قرارداد را خودمان دستی نوشتیم و بنده و ایشان (همسرشان هم بعنوان شاهد) قراردادرا امضاء کرده ایم
باتشکر

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

با سلام چنانچه قرارداد اجاره شما عادی باشد اولا باید مدت اجاره تمام شده باشد ثانیا حداقل به امضا 2 شاهد رسیده باشد تا بتوانید به صرف یک درخواست، دستور تخلیه را از شورای حل اختلاف بگیرید وگرنه باید دادخواست تخلیه به دادگاه بدهید که برخلاف دستور تخلیه زمان بیشتری به لحاظ تشریفات دادرسی نیاز دارد.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با خاتمه مدت اجاره و عدم تخلیه از جانب مستاجر می توانید نسبت به تقاضای صدور دستور تخلیه اقدام نمایید . در قراردادهای دست نویس امضا دو شاهد را حتما اخذ نمایید .