مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی

سلام فرزندم درگیر شرکت هرمی می باشد از دعوت کننده یک شماره تلفن و یک شماره کارت بانک جهت ثبت نام اولیه دارم چگونه به کجا باید شکایت نمایم ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما میتوانید با تقدیم دلایل و مستندات و رسید واریز وجه ، در دادسرای عمومی محل وقوع جرم شکایت کنید و دادسرا دستورات لازم جهت شناسایی متهم را به پلیس فتا صادر میکند.
موفق باشید