مشاوره حقوقی رایگان - پرسش کننده شاکی. توضیح حکم و چند میلیون تومان درنظر گرفته شده

معنی حکم از بابت جنبه خصوصی اتهام اول به پرداخت ده درصد از دیه کامل درحق شاکی و محکومیت هردو متهم از بابت اتهام و مشارکت در ایراد ضرب و جرح عمدی مربوط به صورت مساوی به پرداخت شش دینارونیم درصد از دیه کامل در حق شاکی صادر و اعلام می گردد. و رای صادره غیابی و ظرف بیست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی دراین شعبه و سپس درخصوص اتهام متهم اول ظرف بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان و درخصوص اتهام دیگر متهمین مستندا به بند ب ماده 427 قانون آیین دادرسی کیفری قطعی است.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
میزان دیه سال جاری را استعلام کنید و درصد آنرا ضرب و تقسیم کنید