مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط خودرو لیزینگی

سلام. از شرکت خودروسازی خودرو ای رو خریداری کردم ولی به نام همسرم هست و من چک ها رو دادم ولی در همون سال ایشون درخواست طلاق دادند و جدا شدند. الان من موندم و چک های اون ماشین که در سال 94 خریدم و ایشون هم خودرو رو نمی دهند. نمیدونم چی کار کردند و الان برای من ابلاغیه برای پرداخت اومده است. لطفا راهنمایی ام کنید. مگر نباید خودرو رو توقیف کند؟ ماشین هم که دست من نیست. با تشکر.

پاسخ ها :

مرتضی فتحی نژاد کرمانی

جناب آقای مرتضی فتحی نژاد کرمانی :

کسی که چک میدهد مدیون محسوب میشود.شما میتوانید خودرو را به عنوان بخشی از مهریه ایشون معرفی کنید و از مهریه کم کنید و در صورتی که مهریه ایشون قبلا تسویه شده میتوانید دادخواست حقوقی استرداد عین خودرو به طرفیت همسرتان بدهید ضمن آنکه تقاضای توقیف خودرو را همزمان میدهید