مشاوره حقوقی رایگان - مدرک تحصیلی بالاتر در استخدام

با سلام. بنده الان در آزمون استخدامی وزارت بهداشت پذیرفته شده ام. آخرین مدرک مورد نیاز در این شغل محل فوق لیسانس هست، من الان دانشجوی مقطع دکتری هستم که فقط رساله ام مانده است. الان برای فرستادن مدارک اصل گواهی مدرک ارشد رو میخواهند و چون اصل گواهی مقطع ارشد من در دست دانشگاه هست باید چی کار کنم؟ اگر کپی برابر اصل بگیرم اون ها متوجه میشوند من دانشجو دکترا هستم. اگر تعهد محضری بدهم که در صورت فارغ التحصیلی درخواست عدم اعمال مدرک دکتری را دارم، مشکلی پیش نمی آید؟ برخی از دوستان میگویند شما باید از دانشجو بودن انصراف بدهی تا استخدام بشوی؟ به لحاظ قانونی چی کار میشه کرد که هم استخدام بشوم و دانشگاه برای من منع قانونی ایجاد نکند و هم مشکلی در فارغ التحصیل شدن من از مقطع دکترا در آینده به وجود نیاید؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مريم  علي زاده زنجاني

مريم علي زاده زنجاني :

استان :

باسلام
شما میتوانید مدرک شناسایی خود را به عنوان سند وثیقه در دانشگاه تحویل داده و اصل مدرک خود را دریافت نمایید و بعد از اتمام مراحل ثبت نام اداری مدرک را به دانشگاه بازگردانید.
موفق باشید