مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک دوم فرهنگیان

سلام.
با احترام اینجانب در استخدامی 98 شرکت کردم و قبول شدم و مهر 99 با مدرک ارشد و دانشجو دکترا شروع به کار کردم و مشاوره بودم که در 8 مرداد 99 فارغ التحصیل شدم و فرزند ایثارگر بالای 25 درصد می باشم. آیا قانون اعمال مدرک دوم فرهنگیان که قانونش از اول بهمن 99 قابل اجرا هست، برای اینجانب اعمال می شود؟ چون سوال پرسیدم یک بار گفتن باید 3 سال از استخدامی بگذرد و یک بار گفتن‌ چون فرزند جانباز هستی شاید بشه. آیا این قانون 3 سال درست هست؟ مدرک دوم‌ برای من اعمال میشه؟ چون تاریخ فارغ التحصیلی من بعد از استخدامی و در مرداد می باشد. با تشکر از وقتی که میگذارید. خدا قوت.

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
اگر فرزند جانباز هستید لطفا به واحد حقوقی بنیاد شهید استان خودتان مراجعه و مستندات خود را ارائه تا پاسخ لازم اخذ نمائید‌