مشاوره حقوقی رایگان - من فرزند جانباز 70 درصد هستم و 16 سال است که آتش نشانم، چرا بیمه و مالیات از حقوق من کسر میشود؟

من فرزند جانباز قطع نخاع 70 درصد هستم و 16 ساله که آتش نشانم چرا من باید مانند یک فرد کاملا عادی بیمه و مالیاتم از مبلغ دریافتی ام کسر شود؟ ولی فرزندان معظم شهدا این کسورات را ندارند که البته حق مسلم آنها است.
چرا در زمینه تغییر پست سازمانی باید دمار از روزگار من دربیاورند با توجه به سوابق درخشان خدمتی ام من آتش نشان تلاشگر شده ام آتش نشان نمونه شده ام و 12 سال در قسمت عملیات خدمت کرده ام، بارها و بارها در اثر شرایط سخت کاری دچار سانحه شده ام و در آخرین مرتبه دچار پارگی دیسک کمر شدم مدرک کارشناسی من را شهرداری اراک قبول نمیکند و این در صورتی است که همکار همدوره ای من که مدرک کارشناسی حقوق دارند که هیچ ارتباطی با شغل آتش نشان ندارد پست کارشناسی خود را چند سال است که تحویل گرفته!!!! لااقل مثل افراد عادی با ما برخورد شود؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نماینده خود در مجلس شورای اسلامی بگویید سایت که کاری نمیتونه انجام بده