مشاوره حقوقی رایگان - ثبت احوال

با سلام
بعد چند روز از ازدواجم نامزدم فوت کردن من برای اینکه اسمشونو از شناسنامم پاک کنم باید چیکار کنم؟ و اگه اسمشون پاک بشه حقوق ایشون دوباره به من تعلق میگیره؟
سوال دوم اینکه بعد ازدواج مجدد اسم نامزدم که فوت شده پاک میشه از شناسنامه؟ شناسنامه ی المثنی صادر میشه یا اصلی و تو بخش توضیحتاش دلیل پاک شدن این قید میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

سلام
اگه زوجه باکره باشه با مراجعه به ثبت احوال ودرخواست اسم زوج(شوهر سابق)از شناسنامه خانم پاک میشه