مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

عرض سلام بنده 2 ماه پیش با اقایی صیغه یکساله در محضر عقد موقت خوندیم البته در زمان عده طلاق اولم با این شخص رابطه داشتم و جفتمون میدونیم صیغمون باطل هستش امکان فسخ صیغه هم بمن نداد از وقتی صیغه کردیم خیلی اذیت و ازارم میده ، چجوری میتونم ازش جدا شم ایا راهی داره؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر اثبات شود که عقد موقت در ایام عده بوده است، تا حدی قابلیت پیگیری دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید