مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام وقت بخیر پدربزرگ بنده دهه 50 فوت شدن و پدرم سال 79 فوت شدن و مادربزرگم سال 93 عموم همه زمینا و ملکارو برداشته میگن مال مادرشونه چون پدرم قبل مادرش فوت شده به ما چیزی نمیرسه تعداد عموها عمه هام زیادن که چنتاشون قبل مادربزرگم و بعد پدرشون فوت شدن در صورتی که پدربزرگم خان بوده ولی میگن هیچی نداره و همش مال مادربزرگمه چطور میتونیم اقدام کنیم و متوجه بشیم که پدربزرگم چه اموالی داره و چطور ارث خودمونو بگیریم؟؟؟ هیچ سندی برا اینکه برا مادربزرگمه وجود نداره

پاسخ ها :

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
ابتدا با در اختیار داشتن کد ملی مادر بزرگ به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید اگر چیزی عایدتان نشد با کپی نسق زارعانه یکی از همسایگان مجاور زمینها به اداره امور اراضی استان خودتان مراجعه فرمایید انشااله نتیجه بگیرید.