مشاوره حقوقی رایگان - بنده ماشینی خریدم علارغم میل باطنیم ماشین بنام خانم بنده شد اکنون از هم توافقی از هم جدا شدیم

ماشین بنام خانم سابق بنده شد الان ماشین دست زن سابقم هست ذکر کنم که تمام پول اون ماشین رو بنده پرداخت کردم حالا میخوام یا ماشین رو ازش بگیرم استرداد کنم یا حقم یا سهم خودم رو از اون ماشین بگیرم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست... بدهید و در دادگاه اثبات نمایید که ماشین متعلق به شما بوده است