مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید. سال 96 روی یک چک که پشت آن امضا زده بودم، شکایت کردند و در اسفند 99 توقیف خودروی من گرفته شد و به پارکینگ رفته است. قابل توجه این که ماشین من محل درآمد من است و خرجی زندگی ام از این راه هست. به اجرائیات مراجعه کردم و توضیح دادم و میگویند برو از شرکت تاکسی اینترنتی که مشغول بودم گواهی بیار و متاسفانه اون شرکت هم میگوید باید رسما دادگاه از ما بخواهد . این وسط ماشین من پارکینگ هست و موندم. لطفا راهنمایی کنید چطوری رفع توقیف بگیرم؟ در ضمن مبلغ چک به سرسید سال 96 پنج میلیون تومان بود. الان از من 17 میلیون و پانصد میخواهد. البته اجرای احکام شفاهی میگوید و حکم رسمی نمیدهد. آیا این دیرکرد 5 تومن بعد 4 سال 17 تومن هست؟ ممنون از راهنمایی.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام به جهت مستثنیات دین اعتراض بزنید و درخواست رفع توقیف کنید اگر مدارک کافی باشد انجام می شود و اگر نباشد اعتراض رد میشود و چاره ای جز پرداخت ندارید باید ثابت کنید که وسیله امرار معاش شماست.