مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت جای زخم روی دست

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید.
بنده در سن 14 سالگی درگیر فضای مجازی و عشق و عاشقی های بچگانه بودم. از رو نا آگاهی چند تا خط تیغ روی دست من هست که سطحی بودند. برای خودکشی این چیز ها و نه برای گرفتن عکس و این چیزها ...جای آن به صورت زخم کهنه روی دست من مونده است. الان هم 22 سال سن دارم و خیلی حسرت میخورم از اون کار احمقانه ام. پدر من پاسدار هست و دارم کارهای استخدامی ام رو میکنم. آیا برای من مشکلی پیش می آید؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام خیر
اگر پرسیدند بگید سانحه‌ بوده

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

اینشالا که ایراد نگیرن اما شما میتونید از طریق لیزر و امور پزشکی مشکل رو حل کنید

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

در سپاه؟!
شاید ، اله اعلم
سوال شما حقوقی نیست و تصمیم در خصوص شما بر اساس معیارهای مصوب و مشخص نمی باشد