مشاوره حقوقی رایگان - استخدام درجه داری ارتش

با عرض سلام و خسته نباشيد. من برای درجه داری نیروی زمینی ارتش نام نویسی کردم. من وقتی پای خود را جفت میکنم نمیتوانم بشینم ولی یک کم که باز میکنم میتوانم. میخواستم بدونم گیر نمیدهند؟ بعد از لحاظ قد 1 سانت کم دارم ولی نامه بنیاد شهید دارم. آیا تاثیر دارد؟ نکته بعد هم من کارگر هستم و در محل کار رو بازوی من به اندازه 2 سانت توسط میلگرد پاره شده است، آیا گیر میدهند؟ ممنون میشوم پاسخ کامل بدهید با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بسته به نظریه کمیسیونهای پزشکی ومعایناتی که بر روی شما انجام خواهد شد دارد