مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام.
حساب من به صورت کامل مسدود شده است. از تاریخ 99/12/28 که زنگ زدم پشتیبانی بانک گفت پلیس فتا کرمان دستور داده و شماره نامه داد. حتی علت هم نگفتند. زنگ زدم پلیس فتا میگوید این شماره نامه ما نیست و مشکوک شدم به فروش گوشی ام. دو هفته پیش که شخصی پول زد به کارت من و من هم دادم تاکسی اینترنتی با انتقال مالکیت برای او ببرد. حالا پلیس فتا گفت احتمالا آگاهی کرمان باید بروم. اصلا نمیدونم چی کار کنم.

پاسخ ها :

مسدودی حساب توسط پلیس فتا مسدودی حساب اطلاع از علت مسدودی حساب بانکی پلیس فتا